Wiley – одна з найбільших світових видавничих копаній

  • Дата публікації: 12.05.2015

321До 15 червня 2015 року бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пропонує своїм користувачам тестовий доступ до ресурсів від топового світового видавництва наукової літератури.

Wiley – одна з найбільших світових видавничих копаній, що публікує 1500 рецензованих журналів (третій по кількості показник після Elsevier та Springer). 70% видань Wiley мають імпакт-фактор, серед них  ̶  багато топових у різних категоріях. У 2012 році видання Wiley зайняли друге у світі місце за кількістю цитувань.

Ресурс Wiley Online Library пропонує повнотекстовий доступ до всіх журналів видавництва Wiley (1500 назв), а також до близько 14 000 книг та інших ресурсів.  Тематично база охоплює 104 категорії, серед яких бізнес, економіка, фінанси та бухгалтерський облік, інформатика та інформаційні технології, гуманітарні науки, право та кримінологія, математика і статистика, медицина, соціальні науки та ін.

Доступ до ресурсів можливий в локальній мережі університету.

Посібник користувача, Ви зможете знайти перейшовши за наступним посиланням:http://media.wiley.com/assets/7255/48/WileyOnlineLibraryQRG2

Березень
Травень