Студент УДПУ – один із найкращих проектних менеджерів України!

  • Дата публікації: 15.04.2015

9-10 квітня в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».

В олімпіаді прийняли участь 114 студентів із 70 вищих навчальних закладів усіх областей України. До складу оргкомітету було включено провідних науковців вищих навчальних закладів з різних регіонів України: д.е.н., проф. Лепейко Т., д.е.н., проф. Комеліна О., д.е.н., проф. Маркіна І., д.е.н., проф. Ткаченко Т., д.е.н., проф. Іртищева І.    Уманський державний педагогічний університет представляли студент ІІІ курсу Форос Євгеній Романович, який навчається за напрямом підготовки «Маркетинг» та його керівник доцент кафедри маркетингу та управління бізнесом Олійник Катерина Андріївна.Олімпіада проводилася у два тури. У першому конкурсанти в письмовій формі виконали ситуаційні вправи, демонструючи знання та вміння самостійно оцінювати реальну управлінську ситуацію та приймати обґрунтовані рішення. У другому – відповіли на тестові запитання.

Форос Євгеній проявив стратегічне мислення й аналітичні здібності та здобув нагороду у номінації «Найкращий проектний менеджер»!Щиро вітаємо Фороса Є.Р. і Олійник К.А. та бажаємо їм невичерпної наснаги, невпинного руху вперед, підкорення нових наукових вершин та перемоги!

Міні галерея


Березень
Травень