Маркетолог та менеджер – професії ХХІ століття

  • Дата публікації: 24.04.2015

Які ж професії слід вважати бажаними сьогодні? Насамперед, ті, які мають високий статус, вплив та викликають повагу у суспільстві. Безумовно, престиж професії залежить від рівня складності та відповідальності праці, матеріальної винагороди, а також попиту на відповідних спеціалістів.

Так, рекрутингова компанія Manpower Group склала рейтинг найзатребуваніших у всьому світі професій, в якому одні з перших позицій займають менеджери з продажу, адміністративні менеджери, маркетологи, менеджери з реклами та інші.

Розуміючи потреби та вимоги ринку, кафедра маркетингу та управління бізнесом УДПУ імені Павла Тичини забезпечує якісну підготовку тих спеціалістів, які є необхідні на кожному підприємстві, зокрема менеджерів з управління персоналом та маркетологів.

Вища освіта дає той необхідний набір понять, фактичних знань і практичних навиків, без яких будь-яка людина здається беззбройною і беззахисною в сучасному світі. Якщо Ви прагнете отримати якісну освіту, навчитися стратегічно та неординарно мислити, аналізувати значні обсяги інформації, розвинути лідерські і організаторські якості і навички та здатність твердо захищати свою позицію, працювати на престижних посадах запрошуємо обрати спеціальності економічного факультету Уманського державного університету імені Павла Тичини.

Чекаємо Вас за адресою: вул. Садова, 28.

Телефони для довідок: (04744) 5-20-80; (050)414-98-22.

Міні галерея


Березень
Травень