Літературний конкурс «Нові імена в літературі»

  • Дата публікації: 30.04.2015

flash10.02Бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує літературний конкурс «Нові імена в літературі». Працівники сприяють пошуку нових талантів, виявляючи тих обдарованих людей, які роблять перші спроби у царині літератури.

Умови конкурсу:

  1. Конкурсні роботи приймаються з 23 березня по 30 червня 2015 року.
  2. Для участі в конкурсі необхідно долучитися до групи «Наукова бібліотека УДПУ імені Павла Тичини», що знаходиться в соціальній мережі «ВКонтакті» та додати власну роботу у альбом конкурсу «Нові імена в літературі».
  3. Вік учасників необмежений.
  4. Конкурс передбачає написання творів у різних літературних жанрах (поезія, проза, казка, пісня тощо).
  5. Тематика конкурсних робіт довільна (вияв власного духовного та емоційного світу; погляд на проблеми суспільства; змалювання цікавих подій та реальних людських доль тощо).
  6. Разом із твором автор обов’язково додає:

а) свою фотокартку високої якості (публікується на сайті);

б) резюме (дата народження, адреса проживання, освіта (факультет, курс, група),     захоплення та уподобання, творчий псевдонім (якщо є)).

  1. Не розглядаються твори, які носять антиукраїнський характер, пропагують насильство, расизм, чи містять ненормативну лексику.
  2. Творча робота не повинна порушувати авторських прав.

Найкращі твори будуть публікуватися щотижнево на головному сайті бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (http://library.udpu.org.ua/).

Березень
Травень