Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

  • Дата публікації: 20.03.2015

17 березня 2015 року в Харківському національному економічному університеті було проведено підсумкову науково-практичну конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямком «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці».

На конкурс було подано 60 робіт. У секції «Управління персоналом та економіка праці» у підсумковій конференції взяли участь 17 переможців з 15 університетів.

Наш університет гідно представляла студентка 4-го курсу економічного факультету Петрухіна Любов з науковою працею на тему: «Сучасні механізми управління персоналом на підприємстві». Високий науковий рівень проведеного дослідження та обґрунтовані відповіді Любові на запитання журі під час захисту роботи дали змогу їй вибороти ІІ місце у конкурсі й отримати диплом другого ступеню.Тож, вітаємо з перемогою Петрухіну Любов та її наукового керівника д.е.н., професора, завідувача кафедри маркетингу та управління бізнесом Чирву Ольгу Григорівну й бажаємо їм подальших творчих успіхів та звершень!

Міні галерея


Березень
Травень