Конкурс науково-популярних видань і наукових фотографій

  • Дата публікації: 02.03.2015

Національна академія наук України, Міністерство освіти і науки України, Державний фонд фундаментальних досліджень, при партнерстві інститутів, громадських організацій та фондів сприяння оголошують конкурс науково-популярних видань і наукових фотографій.

Завданнями конкурсу є: підняття престижу науки; виявлення талановитих популяризаторів науки, які вміють просто, цікаво і коректно розповісти про значні досягнення науки і техніки в Україні.

До участі в конкурсі наукових фотографій запрошуються не тільки вчені та фотографи, але й всі, кого хвилюють проблеми науки, впровадження її досягнень в життя, поширення наукових знань у суспільстві, всі, хто вміє користуватися сучасною фотоапаратурою і комп’ютерною технікою. Особливо вітається участь студентів.

фото 1

За результатами експертного оцінювання конкурсних робіт переможці в кожній номінації отримають призи і нагороди, а кращі науково-популярні книги і статті будуть опубліковані. Кінцевий термін подачі конкурсних робіт (науково-популярних видань і наукових фотографій) – 6 квітня 2015 року. Підсумки конкурсів будуть розміщені на сайті Державного фонду фундаментальних досліджень (www.dffd.gov.ua).

Завантажити (DOC, 26KB)

Березень
Травень