Патріотичне полум’я в юних серцях

  • Дата публікації: 23.02.2015

За ініціативи викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини спільно з учителем ЗОШ №3 Ганіч А.В., яка є класним керівником 5-А класу, було організовано виховну годину-реквієм, присвячену Дню пам’яті Революції гідності та увічнення подвигу героїв Небесної сотні.

На цей захід були запрошені: директор школи №3 – Пікалюк А.І., заступники по навчальній та виховній частинах, студенти І та ІІ курсу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини напряму підготовки «Туризм» та куратори 17 та 28 академічних груп Удовенко І.О. та Кожухівська Р.Б.

Школярі підготували виступ насичений віршами, піснями у власному виконанні та із залученням новітніх комп’ютерних технологій.

Були також присутні, спеціально запрошені гості: батьківський комітет і перша вчителька учнів 5-А класу – Лисенко Н.Г. та отець Володимир зі Свято-Покровської церкви в м. Умань.

Усі присутні намагалися висловити своє відношення та власні почуття до подій, що відбувалися у Києві на Майдані 2013-2014 рр. та тих, що відбуваються сьогодні на Сході країни.

Сльози болю та жалю котилися з очей дорослих, студентів і по маленьких щічках учнів. Юні серця проявили настільки сильне почуття патріотизму, що це не могло не викликати захоплення чистотою їхніх душ.

«Побачивши таку силу відваги в маленьких оченятах, поволі розумієш, що всі жертви були недаремні. Ці палкі патріотичні серця повинні жити і продовжувати справу почату ще нашими предками – боротьбу за волю та незалежність України» – висловила враження від візиту до школярів студентка І курсу Кирилюк Дарина.

Міні галерея


Лютий
Квітень