Цікаве про 2015 рік Кози

  • Дата публікації: 02.01.2015

Як відомо, 2015 рік, буде роком Кози (Вівці) – так виходить за стародавнім китайським гороскопом. Згідно зі східним місячним календарем Коза вступить у свої права 19 лютого 2015 року. Існує традиція, згідно з якою, у кожного року є не тільки тварина-покровитель, але й свій колір. А якого ж кольору буде 2015 рік Кози (Вівці), відповідаємо – синього!
Керувати найближчим майбутнім буде планета Юпітер, а астрологи стверджують, що ця планета вважається гарним покровителем. Під її впливом слід очікувати позитивних змін, цей час стане дуже щасливим для багатьох людей.

Вівця незалежно від породи, кольору і т.д, завжди легковажна і непостійна, її відрізняє мінливий настрій і легкий характер. І життя у нас видасться таким же – буде все від нестримних веселощів до затяжної депресії. Будьте готові до цього, і тоді прожити ці 12 місяців ви зможете безтурботно і без особливих проблем. Коза синього кольору – тварина обережна, а тому період обіцяє бути спокійним за умови, що ви задобрите господиню року.

Цикл в рамках китайського гороскопу повторюється кожні 12 років. Таким чином, ми можемо озирнутися назад і побачити, що Коза або Вівця вже не раз панувала над минулими роками. Далекий 1991 р. за східним календарем був роком металевої Вівці, але білого кольору, це був час змін і тривог, можливо, тому багато людей почали у 1991 р. життя з чистого білого аркуша.

На противагу білому 1991 р., настав 2003-й рік чорної Кози (Вівці) – це був несподіваний час перетворень і змін. Тепер, через 12 років, настає 2015 рік Кози, синього кольору. Тут вже немає незайманого білого або похмурого чорного, вже немає крайнощів. На зміну білому і чорному приходить колір ясного неба або спокійного моря – синій, а значить рік принесе нам спокій і щастя, мир і любов.

Міні галерея


Березень
Травень