Методичне об’єднання вчителів економіки міста Умані

  • Дата публікації: 23.12.2014

19 грудня 2014 року на базі Інноваційного бізнес-інкубатора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося засідання методичного об’єднання вчителів економіки міста Умані на чолі з головою Олександром Харуком та методистом міського відділу освіти Уманської міської ради Тетяною Плющ.

У зібранні також взяли участь провідний спеціаліст Інноваційного бізнес-інкубатора Сергій Станчук, координатор з профорієнтаційної роботи економічного факультету Наталія Осадчук та доцент кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки Микола Білошкурський.

Зібрання освітян-економістів міста було проведено з метою обміну педагогічним досвідом та популяризації курсу-тренінгу «Основи бізнесу» для школярів, до навчальної програми якого входять питання основ підприємництва, правового забезпечення підприємницької діяльності, маркетингу, оподаткування, фінансів, бізнес-планування. При цьому викладання курсу-тренінгу викладачами економічного факультету здійснюється вже понад 2 роки.

Зібрання пройшло у дружній невимушеній атмосфері, всі присутні жваво обговорювали педагогічні та методичні аспекти викладання основ економіки в школі. Головним результатом засідання, якого вдалося досягнути, стало рішення запровадити курс-тренінг «Основи бізнесу» у школах міста Умані.

Міні галерея


Березень
Травень