Всесвітній день інформації

  • Дата публікації: 30.11.2014

«Хто володіє інформацією,

той володіє світом»

Вінстон Черчілль

Щорічно з 1994 року за ініціативою Міжнародної академії інформатизації відзначається Всесвітній день інформації. З кожним роком це свято набуває все більшої значущості на нашій планеті. Адже засоби масової інформації розвиваються щомиті, і раніше не відомі людству технології стали повсякденним оточенням людини.

Важливості передачі інформації в сучасному суспільстві була присвячена кураторська година, яку 28 листопада провела куратор 15 академічної групи Літовкіна Т.В.

Неможливо уявити, який би був наш світ, якби не проходив обмін інформацією між людьми. Роль інформації в житті людини є визначальною – чим більше навичок і знань вона має, тим вище цінується як фахівець і співробітник, тим більше має поваги в суспільстві.

Сучасна інформаційна революція пов’язана з формуванням і розвитком глобальних інформаційно-телекомунікаційних мереж. Світовою тенденцією став перехід на цифрові технології, розвиток високошвидкісного Інтернету і мобільного зв’язку.

Куратор зауважила, що незважаючи на постійне та стрімке накопичення інформації у світі, потрібно правильно та критично відноситись до потоку даних.

По закінченню заходу Літовкіна Т.В. побажала студентам не забувати про великі можливості використання інформації у всіх галузях, за для формування гармонійно розвиненого громадянина своєї країни.

Міні галерея


Березень
Травень