«Вгадай місто»

  • Дата публікації: 17.11.2014

17 листопада викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Любонько Т. В. для студентів III курсу напряму підготовки «Туризм» з навчальної дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» було проведено туристичну інтелектуально-пізнавальну гру «Вгадай місто».

Мета проведення заходу полягала у пізнанні студентами історико-культурного та архітектурного потенціалу міста. У ході заняття студенти за допомогою ігрових символів визначали місцезнаходження історичного об’єкту, який розташований на території Європейських країн.

На початку заняття Любонько Т. В. зазначила: «Подорожувати необхідно і я бажаю цього кожному з вас, проте, беручи участь в цій інтелектуально-пізнавальній грі, ви також здійснюєте подорож, дізнаєтесь ще більше «цікавинок» про наш великий і ще не пізнаний до кінця світ!».

Інтелектуальне змагання викликало неабиякий  резонанс та інтерес у студентів. Безліч цікавих місць відпочинку, зображених на картинках, які відгадували студенти надовго залишаться у їх пам’яті та змотивують бажання щодо туристичної подорожі.

Міні галерея


Лютий
Квітень