Тенденції розвитку податкової системи на сучасному етапі

  • Дата публікації: 05.11.2014

5 листопада в рамках плану роботи кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки відбувся науково-методичний семінар «Тенденції розвитку податкової системи на сучасному етапі». Участь у цьому заході прийняли завідувач інформаційно-комунікаційним сектором Уманської ОДПІ Ожогіна Н.С., доцент Міщук О.В., викладач Літовкіна Т.В та студенти економічного факультету.

Під час роботи семінару обговорювалися питання змін у податковому законодавстві в 2014 році, введення військового збору та оподаткування депозитів; зацікавили присутніх очікувані зміни у системі оподаткування в 2015 році. У своїх виступах учасники семінару акцентували увагу присутніх на особливостях сплати податків, зокрема ПДВ, його електронному адмініструванні, автоматичному відкритті рахунків всім платникам даного виду податку та діяльності Державної фіскальної служби.

Заходи такого змісту дають можливість учасникам науково-методичного семінару  бути в курсі сучасних тенденцій розвитку податкової системи, а студентам –  поєднувати теоретичні знання з практичними навичками.

Міні галерея


Лютий
Квітень