Сайт IGoToWorld.com – сучасний путівник по країнам світу

  • Дата публікації: 18.11.2014

Нещодавно викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вподобали український стартап, який має за мету популяризувати туристичну Україну як серед своїх громадян, так і за кордоном. То ж запрошуємо і вас у мандрівку.

На сайті ua.igotoworld.com ви знайдете:

  • Інформацію про різні куточки України: від карпатських колиб до соляних шахт. Ви дізнаєтесь про цікаві місця, памятки природи, стародавні святині, модернові будівлі та незвичні скульптури, які задовольнять смаки навіть найвибагливішого туриста.
  • Цікаві тури, розроблені професіональними гідами, а також маршрути, якими поділились мандрівники-ентузіасти. Крім того, ви маєте можливість самостійно створити свій власний маршрут та використати його у подорожі.
  • Цікаві статті про Україну і інші держави, останні новини у світі туризму, а також афішу фестивалів, концертів, виставок, ярмарок і багато іншого.

Крім того, дружня команда IGotoWorld.com готова запропонувати співпрацю тим, хто цікавиться туризмом, полюбляє подорожувати, а також тим, хто планує пов’язати своє життя з туристичним бізнесом.

Якщо ви:

  1. Полюбляєте писати статті та тексти.
  2. Добре орієнтуєтесь в Інтернеті і швидко знаходите необхідну інформацію.
  3. Багато подорожуєте і з легкістю плануєте свою мандрівку.
  4. У вас є досвід наповнення сайтів.
  5. Не маєте необхідних навичок, проте є велике бажання працювати з нами, радо запрошуємо вас стати частиною команди IGotoWorld.com.

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: cw@overia.vom, на нашу сторінку у facebook (https://www.facebook.com/igotoua), або ж на сторінку контактів сайту ua.igotoworld.com.

Ми будемо дуже раді, якщо IGoToWorld.com стане Вашим путівником.

Міні галерея


Березень
Травень