Пізнання основ майбутньої професії

  • Дата публікації: 13.11.2014

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи разом зі студентами економічного факультету напряму підготовки «Туризм» та  «Готельно-ресторанна справа» відвідали ресторан швидкого обслуговування «Піца Челентано» у місті Києві.

«Піца Челентано» – ресторан нового тисячоліття, який дотримується принципів унікальності та дружньої атмосфери, позиціонуючи себе, як демократичний ресторан швидкого обслуговування для активних людей з динамічним стилем життя.

Директор ресторану швидкого обслуговування «Піца Челентано» Гельфат Н.В. ознайомила студентів з організаційно-виробничою структурою, технологічним процесом організації виробництва ресторанного господарства, методами та формами обслуговування тощо.

«Однією з особливостей закладу «Піца Челентано» є те, що  приготування страв здійснюється із свіжих продуктів» – резюмувала  Гельфат Н.В.

   

Цікавою була екскурсія студентів до виробничих підрозділів закладу. Саме там, студенти могли побачити різновиди цехів, які існують у ресторані, як здійснюється приготування різних видів страв.

Велике захоплення викликало у студентів проведення майстер-класу з приготування піци провідним шеф-кухарем ресторану.

   

Відвідування закладу ресторанного господарства надало можливість студентам ознайомитися зі специфікою своєї майбутньої професії.

Міні галерея


Листопад