Візьми відповідальність за долю України на себе!

  • Дата публікації: 24.10.2014

Указом Президента України від 27 серпня 2014 року № 690/2014 “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів”  26 жовтня 2014 року призначені позачергові вибори народних депутатів України.

Конституцією України та Законом України “Про вибори народних депутатів України” визначено, що право голосу на виборах народних депутатів України мають громадяни України, яким на день голосування виповнилося вісімнадцять років. Не має права голосу громадянин, визнаний судом недієздатним.

На позачергових виборах народних депутатів кожний виборець має в одномандатному та загальнодержавному багатомандатному виборчих округах по одному голосу. Громадяни України обирають депутатів безпосередньо шляхом голосування за кандидатів у депутати, включених до виборчого списку партії та кандидатів у депутати в одномандатних округах.

В цей нелегкий час, що переживає  наша країна, ми постаємо перед доленосним вибором: який шлях розвитку обрати? Саме 26 жовтня 2014 року, як ніколи, вирішується доля України, і голос кожного з нас є важливим.

Таким чином, кожен громадянин України, який має право голосу, повинен виконати свій громадянський обов’язок та скористатися належним йому виборчим правом. Наше майбутнє – в наших руках! Прийди на вибори! Проголосуй свідомо!

Міні галерея


Березень
Травень