Святкування дня працівника освіти

  • Дата публікації: 06.10.2014

Щорічно, в першу неділю жовтня, ми відзначаємо День працівників освіти . Досить важко недооцінити вклад викладачів економічного факультету, який вони внесли у становлення та розвиток особистості кожного студента. Завдяки їхній клопіткій та самовідданій праці, близько тисячі студентів кожного дня залучаються до процесу пізнання світу, зростають людьми з високими моральними цінностями.

Це свято не тільки для педагогів, але й для студентів, тому що саме в цей день з’являється можливість віддячити викладачам за їхню благородну справу. За доброю традицією вихованці економічного факультету привітали професорсько-викладацький склад святковим концертом. Найщиріші слова вдячності за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук пролунали на адресу кожного викладача.

З вітальним словом звернулась до своїх колег декан економічного факультету, висловивши подяку тим, хто присвятив себе благородній викладацькій справі.

За сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до навчання та виховання студентів кожна кафедра та деканат економічного факультету від імені студентства були нагородженні почесними грамотами.

Шановні освітяни! Бажаємо Вам здоров’я, натхнення, невичерпних творчих сил, неповторності життя й довгої людської долі. Нехай щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх починаннях супутниками будуть успіх та удача!

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень