Перша нарада кураторів у навчальному році

  • Дата публікації: 05.09.2014

foto 1

Виховна робота зі студентами є невід’ємним аспектом навчального процесу. Важливі рішення щодо організації виховного процесу приймаються колегіального на нараді кураторів академічних груп економічного факультету із заступником декана з виховної роботи, доцентом кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки, к. е. н. Ткаченко О.А. Приводом для першого у навчальному році зібрання кураторів стала імплементація основних положень нового Закону України «Про вищу освіту» у виховний процес економічного факультету після 6 вересня 2014 року.

На нараді було розглянуто питання внесення змін до Плану роботи економічного факультету з урахуванням нових вимог Закону України «Про вищу освіту», посилення виховних заходів національного та військово-патріотичного спрямування.

Олена Анатоліївна особливо наголосила на проведенні виховних заходів щодо адаптації першокурсників до нових умов проживання та навчання. Також важливим аспектом виховної роботи куратора має стати творче спрямування студентів у гуртках, секціях, студіях, хорових і хореографічних студіях, оркестрах тощо. Присутні були ознайомлені з графіком чергування викладачів факультету в гуртожитках університету.

Одноголосно було прийнято рішення про відвідування першокурсниками музею історії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Наради кураторів є найбільш ефективною формою співпраці, а тому проводитимуться постійно і сприятимуть подальшому вдосконаленню виховної роботи на економічному факультеті.

Березень
Травень