Мої перші враження про навчання в університеті

  • Дата публікації: 11.09.2014

Після закінчення Тульчинського училища культури у мене постало запитання – де продовжити далі навчання?
Переглянувши велику кількість університетів, я зупинилася на Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, адже не раз чула безліч гарних відгуків. Про систему навчання була проінформована завідувачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Бержаніром Анатолієм Леонідовичем, під час його особистого візиту до нашого училища.
Вибір було зроблено, залишилося подати документи та пройти вступний іспит.

З подачею документів ніяких проблем не виникло і я почала готуватися до іспиту. Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи економічного факультету, що приймали іспит виявили максимум доброзичливості та уваги до нас, підтримували та допомагали побороти хвилювання. За що від імені усієї групи ми їм дуже вдячні.


31 серпня була святкова лінійка, де прозвучали найкращі побажання від імені ректорату університету, декана, викладачів для усіх першокурсників, що дало нам зрозуміти, що ми майбутнє держави і нам необхідно її «будувати».
Перші дні навчання залишили незабутні враження, адже відбулося знайомство з групою, з викладачами, які є компетентні у своїй справі та привітні.
У перспективі, я вважаю, що нас чекає цікаве навчання та багато позитивних вражень, що залишаться на довго у наших спогадах.

Олеся Швець
студентка 36 групи економічного
факультету напряму підготовки
«Готельно-ресторанна справа»

 

Міні галерея


Лютий
Квітень