Ура! Довгоочікувані канікули!

  • Дата публікації: 04.07.2014

Літні канікули – це море сонця, радості та посмішок. Літо – найкраща та найпривабливіша пора для кожного студента. Починаючи з липня, студенту не потрібно щодня ходити на навчання, займатися вдома, а нарешті з’явилося багато вільного часу для того, щоб вдосталь насолодитися відпочинком, яскравим сонечком, засмагнути і, звичайно, зустрітися з друзями.

І хто як не першокурсники знають ціну і навчанню, і відпочинку. Адже після цікавого і насиченого подіями, новими знаннями навчального року наступили довгоочікувані канікули.

На запитання адресоване студентам-першокурсникам: «Які враження від першого навчального року і як Ви відпочиватимете під час літніх канікул?» своїми враженнями з нами поділилися:
– Петькова Наталія, яка має дуже хороші враження від першого року навчання, від того як розпочалися канікули, від зустрічей з друзями та запланованого відпочинку на узбережжі Чорного моря (м. Одеса).
– Баран Василь, якому сподобалося навчатися, хоча й було нелегко і запевняв, що на ІІ курсі обов’язково надолужить згаяне. Під час канікул Василь вирішив допомогти батькам і влаштувався на роботу.
– Верзун Світлана вважає, що коли є бажання, то все вдається, адже сесію склала вчасно, тому що систематично працювала протягом навчального року і від літніх канікул чекає яскравих вражень. Ці думки розділяє Кузмяк Геннадій , який не тільки відпочиває, але й допомагає матері по господарству.
Позитивними враженнями від навчання, від початку канікул, які проходять активно, весело, яскраво поділилися Даценко Анна, Булгару Олена, Саєнко Тетяна. Дівчата сумують за містом, за факультетом, одногрупниками, адже навчальний рік був насичений цікавими подіями, конкурсами, змаганнями, зустрічами.

Тож як не крути літо в студентів економічного факультету УДПУ ім. П. Тичини розпочалося і вже активне та сповнене вражень. Комусь літні канікули пройдуть легко, швидко і невимушено, а для когось вони стануть новою сходинкою життєвої самореалізації. Проте, кожен студент знає, літо – це найкраща пора року, особливо коли ти молодий і сповнений енергії та мрій.

Міні галерея


Лютий
Квітень