Зважитись на практику за кордоном не просто – зате враження чудові!!!

  • Дата публікації: 26.06.2014

Хто не мріє про подорожі та нові позитивні враження в період літніх канікул? Для студенток 2 курсу Оксани Юрченко та Катерини Червоної цим мріям вдалось втілитись в життя. Дівчата одноголосно стверджують, що давно мріяли відвідати Німеччину і познайомитись з її традиціями та звичаями:
Після відкриття візи ми з радістю і деяким острахом очікували подорожі до нової для нас країни. Проходити трьохмісячне стажування нам, згідно контракту, потрібно було у місті Zellin на островi Рюген. Дістатися до нього виявилося зовсім нескладно і воно відразу зачарувало нас своєю красою. Це пекрасне курортне містечко Балтійського моря, розташоване на острові Рюген у німецькій землі Мекленбург (Передня Померанія). Сонячні піщані пляжі тягнуться від Zellin до сусідніх курортів Баабе і Герена. Тут створені всі умови для чудового відпочинку. Найчистіша морська вода, ніжна гладь дрібного, золотистого піску – недарма, тутешнім пляжам присвоєно Блакитний прапор ЮНЕСКО, який свідчить про найвищі якості пляжної території.
Жоден з туристів не залишається байдужим до такої пам’ятки архітектури як “Морський міст” – причал, побудований в 1906 році, від якого ведуть 99 сходинок, що отримали назву “Сходинки до Бога”. Шторм і буря кілька разів руйнували “Морський міст”, і знову, і знову його відновлювали наперекір стихії. До наших днів дійшла створена в 90-х роках минулого сторіччя реконструкція варіанту споруди 1927 року. Вильгельмштрассе – одна з найкрасивіших вулиць Zellin, що з’явилася в 1896 році. Тоді ж тут були створені перші архітектурні будівлі в так званому стилі “СПА-зодчества”. Білосніжні будівлі прикрашають Вильгельмштрассе і нині, надаючи містечку неповторний колорит розкішного, ошатного курорту.   Вразив нас своєю красою “Зеепарк” – чудовий парк, розташований поблизу озера Зеллінзее, а басейн пригод “Inselparadies” та інші атракціони не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей.
Проходимо стажування ми в пансiонаті Hotel Petri Pension, який поділяється на ресторан i готель. З боку персоналу та адміністрації завжди відчуваємо добре ставлення та підтримку, умови для праці та відпочинку комфортні. Ми дуже задоволені цією поїздкою і вдячні керівництву університету, що надає своїм студентам можливість проходити практику і вивчати особливості своєї майбутньої професії не лише в Україні, але й у інших країнах.

[Not a valid template]

Лютий
Квітень