Мої найкращі канікули!

  • Дата публікації: 16.06.2014

Саме так стверджує студентка 2 курсу Ольга Бабій:
– Вже позаду оформлення документів, дострокова здача сесії та перший в житті переліт в літаку. Греція зачарувала мене, адже в цій країні тісно переплетені один з одним античність і середньовіччя, епоха турецького панування і сучасності. У Грецію просто неможливо не закохатися – вона занадто прекрасна.
Її гори і села, храми і скелясті береги відображаються у водах Егейського й Іонічного морів. Це світла країна, і хто хоч раз випробував чарівність Греції, неодмінно захоче знову побачити сріблясті маслини, у гілках в яких влаштовують концерти цикади, помилуватися оповитим серпанком Егейським морем, заглянути в таверни з місцевим частуванням.

Острів Крит – це сонячний рай для прекрасного відпочинку і захоплюючих подорожей. Мені пощастило працювати в готелі OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT. Це один із найдорожчих і найвідоміших курортів Криту, який складається із комплексу готелей, ресторанів, парку розваг, зоопарку, вілл і приватних пляжів. Колектив китайського ресторану привітно зустрів мене, працівники і керівництво і з задоволенням пояснили мої обов»язки, створили всі умови для швидкої адаптації в іншій країні.
Я впевнена, що практика в Греції – це унікальна можливість випробувати себе, пізнати звичаї, побут країни, зрозуміти суть майбутньої професії, покращити на практиці знання іноземних мов та знайти нових друзів.

Міні галерея


Березень
Травень