Дерево міцне корінням, людина – друзями, а студенти – ентузіазмом

  • Дата публікації: 20.06.2014

Хотілося б відмітити, що студенти економічного факультету є активними не лише протягом навчального року, але й у літній період. Так, студенти першого та другого курсів Олійник Даша та Алієв Роман уже протягом двох тижнів не покладають рук в культурно-оздоровчому центрі «Пролісок», який розташований в екологічно чистій, курортній частині Київської області, яке, з давніх часів зветься Конча-Заспа.
«Пролісок» займає близько семи гектарів в лісопарковій і екологічно чистій, мальовничій землі, що лежить на берегах красивої і чистої річки Козинка. Завдяки такій природі і віддаленості від мегаполісу («Пролісок» знаходиться в 20 км від м. Київ») атмосфера затишку і гармонії з природою сприяє гарному відпочинку та навчанні. Тому, центр відкриває свої обійми для дітей ось уже 20 років. Це табір, в якому виросло не одне покоління хлопців та дівчат.

Саме в таких умовах, наші студенти долучаються до виховного процесу в таборі та поєднують відпочинок, спорт з пізнавальною, естетичною, екологічною, оздоровчою діяльністю.

Таким чином, моральна атмосфера оздоровчого табору, доброзичливе ставлення однолітків і вихователів один до одного сприяють самоствердженню в сприятливих умовах природного середовища і соціального оточення.

Міні галерея


Березень
Травень