ПЕРША СХОДИНКА В КАР’ЄРІ

  • Дата публікації: 07.05.2014

− Ελλαδα, Greece, Греція………країна сонця, моря та неймовірно смачної грецької кухні. Побувавши тут лише раз, вам обов’язково захочеться повернутися сюди знову, − впевнені студенти економічного факультету Богдан Мазур та Роман Рубнікович.
Ми дуже задоволені, що отримали можливість проходити практику в готелі MOUZENIDIS TRAVEL S. A. − PALMARIVA HOTEL на півострові Халкідіки. Природа півострова – це загадкові сади і ліси з пишною рослинністю і приємними ароматами трав і квітів. Все це в сукупності з приголомшливими археологічними пам’ятками, розвинутою туристичною інфраструктурою справляє незабутнє враження.
Практика – це не тільки застосування отриманих знань, але і налагодження нових контактів, знайомств, вивчення мови, пізнання бізнес-структури і законів, які діють в цій галузі. За допомогою практики ми маємо можливість перевірити чи правильно вибраний напрямок кар’єри.
Впевнені, що ця практика стане першою сходинкою в нашій кар’єрі, допоможе здобути практичні вміння, навички і досвід, підвищити рівень професійної підготовки та поліпшити знання англійської мови.

Міні галерея


Березень
Травень