Семінарське заняття проблемного виду

  • Дата публікації: 14.04.2014

Однією з форм ефективного підвищення методичної роботи викладача та майстерності студентських кадрів є практичні семінари з дослідження і вирішення проблемних питань певної тематики.


14 квітня 2014 року викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Любонько Т.В. було проведено семінарське заняття проблемного виду з навчальної дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» на тему: «Туристсько – рекреаційні ресурси в екскурсійній діяльності».
Метою проведення семінарського заняття проблемного виду було вдосконалення теоретичної та практичної підготовки студентів відповідно до сучасних наукових досягнень у туристичній галузі з урахуванням нових підходів до розвитку туризму.
Студенти разом з викладачем відвідали туристичну фірму «Соната». Відбулося знайомство з директором Нежурбідою О.О., який розповів про специфіку діяльності туристичного підприємства. Вагомим важелем у засвоєнні нової інформації під час семінарського заняття проблемного виду було безпосереднє спілкування з працівниками туристичної фірми «Соната» .
Студенти отримали неймовірні враження від бесіди про диференціацію цін на тури, на готелі, на додаткові послуги в різних країнах та в різних туристичних операторах, про чинники, які впливають на вибір клієнтом того чи іншого туристичного продукту, допомогли уявити картину процесу купівлі-продажу туристичного продукту з використанням найбільш вигідних пропозицій.

Міні галерея


Березень
Травень