День відкритих дверей на економічному факультеті

  • Дата публікації: 04.04.2014

4 квітня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини проведено День відкритих дверей, метою якого було інформування майбутніх абітурієнтів про можливість отримання якісної вищої освіти на економічному факультеті.
Традиційно розпочала зустріч привітальним словом декан економічного факультету та висвітлила переваги отримання освіти в УДПУ, як одному з найпрестижніших вищих навчальних закладів України. Вона чітко окреслила перед абітурієнтами перспективи їхнього навчання за економічними спеціальностями.

Цього разу у День відкритих дверей саме студентам випала нагода та честь представляти спеціальності факультету. Кістол Анастасія розповідала про економіку підприємства, фінанси і кредит, облік і аудит, управління фінансово-економічною безпекою, Автомеєнко Артем – маркетинг, управління персоналом та економіка праці і бізнес адміністрування, Червона Катерина – туризм та готельно-ресторанну справу. Вони поділилися з абітурієнтами власними враженнями про опанування теоретичних знань та набуття практичного досвіду з обраних напрямів підготовки.

Студдекан економічного факультету Петрухіна Любов, супроводжуючи свій виступ світлинами, розповіла про цікаве студентське дозвілля. Неабияку цікавість у присутніх викликала розповідь Додонової Тетяни про можливість участі у міжнародних програмах.

З особливостями вступної кампанії майбутніх студентів ознайомила завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи Цимбал-Слатвінська С.В.

В аудиторії панувала приємна, невимушена атмосфера спілкування. Всі присутні мали можливість переглянути відео-презентацію про економічний факультет.

На останок декан економічного факультету побажала майбутнім абітурієнтам успіху в їх прагненні зробити вдалий вибір та реалізувати себе в житті.

Міні галерея


Березень
Травень