Практичне заняття студентів у туристичній агенції «Поїхали з нами!»

  • Дата публікації: 20.03.2014

Важливим етапом підготовки майбутніх фахівців для туристичної сфери є практичний досвід, що його набувають студенти під час проходження практики та проведення додаткових практичних занять.

Досвід показує, що нестандартне проведення практичних занять, залучення до навчального процесу відомих вчених та практиків ¬¬- все це підвищує зацікавленість студентів у вивченні навчального матеріалу спеціальних дисциплін, викладання якого винесено як на аудиторні заняття, так і на опрацювання в позааудиторний час, стимулює самостійну роботу студентів, виявляє та розвиває творчі здібності, сприяє розвитку здорової конкуренції у навчанні.

У ході вивчення студентами 3-го курсу спеціальності «Туризм» нової навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності в туризмі», викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Сагайдак К.В., було проведено нестандартне практичне заняття.

Студенти відвідали туристичну агенцію «Поїхали з нами!», що знаходиться за адресою вул. Жовтневої Революції, 12а, де заняття проводилося за схемою: «питання-відповідь» і отримали інформацію про діяльність самого підприємства, його юридичний статус, методи роботи з туристами, маркетингову діяльність та багато іншого.

Було також продемонстровано роботу в спеціальній програмі пошуків турів для клієнтів. Деякі студенти ділилися власним досвідом практичної діяльності за кордоном.

Дане практичне заняття принесло велике задоволення для наших студентів!

Міні галерея


Лютий
Квітень