П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014»

  • Дата публікації: 20.03.2014

18 – 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходить головна подія освітньої галузі – П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».
Організаторами виставки є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ»; до участі у виставці були запрошені навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробники і дистриб’ютори засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти, видавництва.
В ході урочистого відкриття цьогорічної виставки зроблено наголос на завданні перевести освіту на новий рівень якості, доступності та ефективності.
У вітальному слові Міністра освіти і науки Сергія Квіта, яке представила його перший заступник Інна Совсун, зазначено, що проведення щорічного представницького професійного форуму є надзвичайно актуальним і важливим заходом, адже провідні навчальні заклади та наукові установи презентують свій внесок в реформування галузі, представляють найвагоміші творчі досягнення, ефективні інноваційні технології навчання. Обмін досвідом між педагогами і науковцями різних держав, розгляд проблем освіти у глобалізованому світі беззаперечно сприятимуть оновленню освітнього процесу, використанню кращих досягнень у практичній діяльності, взаєморозумінню і співпраці між фахівцями різних країн.


Ми горді за свій навчальний заклад, який має значні досягнення в галузі модернізації національної освіти, а тому може їх достойно представити на огляд громадськості в ході зазначеної виставки, що сприятиме його популяризації та піднесенню на ринку освітніх послуг!

Міні галерея


Березень
Травень