Набуття практичног­о досвіду сьогодні – успішне працевлашт­ування в майбутньом­у…

  • Дата публікації: 21.03.2014

Закріплення теоретичних знань, формування професійних вмінь студентів, підвищення обізнаності в нових напрямах формування споживних властивостей і асортименту багатьох груп товарів, відбувається не лише під час практичних аудиторних занять, а й безпосередньо на підприємствах.

18 березня в рамках практичної підготовки майбутніх фахівців у галузі готельно-ресторанної справи ст. викладач кафедри маркетингу та управління бізнесом провела практичне заняття-екскурсію з дисципліни «Товарознавство» для студентів 16 групи економічного факультету на базі ПОСП «Уманський тепличний комбінат».

УТК одне з найбільших підприємств у галузі вирощування овочів у закритому ґрунті. Використання сучасних теплиць європейського зразка, в яких реалізовані новітні розробки і досягнення дозволило забезпечити високий рівень якості овочевої продукції.

Комбінат має свій логістичний центр, місткі, обладнані усім необхідним склади для готової продукції, напівавтоматичну сортувальну та пакувальну лінії.

Серед останніх нововведень – повний перехід на вирощування овочів на кокосовому субстраті, оскільки сьогодні дуже прогресивним напрямком у виробництві сільськогосподарської продукції є органічне виробництво.

Студенти мали змогу ознайомитись із системою контролю, методами оцінки та вимогами до якості готової продукції, чинниками, що впливають на її рівень, умовами та термінами зберігання овочевої продукції, вимогами до маркування і тари.

Міні галерея


Березень
Травень