Альтернативний шлях передачі знань від викладача до студента

  • Дата публікації: 26.03.2014

Сьогодні, організація навчання студентів на факультеті це не просто використання викладачами інструментарію методики викладання економічних дисциплін, а й розмаїття форм і методів організації навчального процесу та застосування інноваційних освітніх технологій. Звичайно, що одним з базових компонентів у всіх цих процесах залишається лекція. Тож, викладачі факультету постійно вдосконалюють свою майстерність та перебувають у пошуку нових форм обміну знаннями й встановлення зворотного зв’язку з аудиторією.


Так, доцентом кафедри маркетингу та управління бізнесом Олійник К.А. було проведено лекцію із використанням засобів наочності і технічних засобів навчання для студентів 3 курсу.
Метою лекції на тему «Як перемагати за столом переговорів. Техніка ведення ділових переговорів» було ознайомлення студентів з основними прийомами підготовки та ведення ділових переговорів. Застосування ж сучасних технічних засобів дало змогу студентам закріпити матеріал шляхом перегляду навчального фільму, що супроводжувався обов’язковим коментуванням наочного зображення.


Слід відмітити, що студенти дуже позитивно сприймають такі лекції, що дозволяють їм ясно, доступно та з неабиякою цікавістю засвоювати матеріал, а також особисто долучатися до коментування зображення та його подальшого обговорення.

Міні галерея


Березень
Травень