Як відзначили день святого Валентина студенти економічного факультету

  • Дата публікації: 19.02.2014

День святого Валентина – один з найбільш улюблених свят наших студентів. Це можна було помітити прийшовши вранці 14 лютого до університету. Студенти гарно прикрасили свою Альма-матер наділивши всіх присутніх чудовим, романтичним настроєм: на стінах, починаючи з першого поверху і закінчуючи третім, висіли вирізані власноруч серця, кожне з яких містило романтичний віршик.

Біля деканату економічного факультету були вивішені стінгазети, де студенти різних груп вітали всіх з цим святом.

Поряд з газетами знаходилися два великих серця кохання, де бажаючі могли привітати одне одного, або освідчитись в коханні. Всі бажаючі підходили до цього стенду і з захопленням та великою зацікавленістю намагалися знайти своє прізвище у серці кохання.

Також було розміщено поштову скриньку, у яку всі охочі поміщали невід’ємний атрибут свята – валентинки. По закінченню дня за справу взялася святкова пошта,  яка розносила любовну кореспонденцію адресатам.

Проте святковий дух був не тільки у студентів, викладачі також підтримали їх ініціативу і прикрасили кафедри, на думку студентів, найсвятковішою виявилася кафедра маркетингу та управління бізнесом.

На ній відбулася святкова лотерея, в якій всі учасники отримали цікаві призи та романтичні побажання.

По закінченню цікавої розважальної програми «Знайди свою половинку» студенти завершили святкування чаюванням та невимушеним спілкуванням. Крім того всі пригощалися тістечками та печивом, виготовленими у формі сердець.

Святкування Дня Валентина на економічному факультеті пройшло дуже романтично, мило, приємно. Усі були у захваті!

Міні галерея


Березень
Травень