Відгомін канікул

  • Дата публікації: 10.02.2014

Подорожі вчать більше, ніж що б то не було.

Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше,

 ніж десять років життя вдома.

Анатоль Франс

Закінчились зимові канікули. Яскраві враження студентів від добре проведеного часу додають наснаги для творчих звершень у новому навчальному семестрі.

Незабутні моменти життя і веселі спогади отримали студенти, які брали участь у театрі юного глядача “Золотий ключик”. Актори порадували уманських дітлахів новорічною виставою “Пригоди хороброго зайця”. На одному подиху діти дивились виставу про Чарівницю Зиму, хороброго Зайчика, лісових звіряток, які рятувались від Вовка і Лисиці.

Цьогорічні зимові канікули для переважної більшості студентів економічного факультету стали особливими, адже це була чергова нагода побувати у нових незвіданих місцях.

Перлина Поділля – місто Вінниця, зустріла відпочивальників невимовною красою природи, гостинним місцевим населенням, розмаїттям розваг на будь-який смак.

Панорама Чорного Моря з величними кораблями у місті-герої Одеса залишила незабутнє враження. Вдосталь намилувавшись історичними пам’ятками, із веселим настроєм, студенти відвідали Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного.

Подорож – це завжди відкриття. Подорожуючи, ми відкриваємо для себе світ, а себе – світові. Чудову можливість розширити свій кругозір, познайомитися з новими людьми, подивитися і відчути, чим живе інший народ, студенти-мандрівники отримали з поїздки до столиці Угорщини – Будапешту.

Життя як скарбниця, і цієї зими кожен наповнив її яскравими спогадами. Сповнені сил студенти вирушили у нові мандри під назвою “навчання”.

Міні галерея


Березень
Травень