Страхування як запорука безпеки туристів

  • Дата публікації: 06.02.2014

Відправляючись у туристичну чи екскурсійну поїздку, на відпочинок або оздоровлення, на маршрут вихідного дня або у всесвітню подорож, турист стикається з цілою низкою проблем, які при збігу обставин можуть призвести до негативних наслідків для його здоров’я та майна, погано вплинути на настрій та враження від поїздки.

6 лютого в рамках вивчення курсу «Страхування» відбулася зустріч студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» із заступником директора Уманського регіонального центру Страхової групи «ТАС» Владиславом Всеволодовичем Китайгородським.

 

Владислав Всеволодович акцентував увагу присутніх на необхідності та специфіці організації страхового захисту туристів у сучасних умовах, на прикладі страхової програми «ТАС-турист» відзначив переваги комплексного страхування «туристичних» ризиків. Адже, за словами представника СГ «ТАС», безпечне та спокійне перебування туристів у будь-якій країні світу, сприятиме формуванню позитивного іміджу туристичної фірми, забезпеченню її лідируючого становища на ринку.

У ході бесіди студенти мали змогу знайти відповіді на всі питання, пов’язані зі страхуванням туристичних подорожей в Україні та за її межами.

 

На переконання організаторів заходу – викладачів кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Л. А. Чвертко та К. В. Замулянець, такі зустрічі спрямовані на підвищення компетентності та конкурентоздатності майбутніх фахівців туристичної галузі.

Міні галерея


Березень
Травень