Щоб стати завтра студентом – зроби перший крок сьогодні

  • Дата публікації: 21.02.2014

«Щоб стати завтра студентом абітурієнт має зроби перший крок сьогодні» – саме з таких слів розпочався тренінг «Особливості вступної кампанії 2014 року» для викладачів економічного факультету завідувачем відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи С.  В. Цимбал-Слатвінською.

Світлана Володимирівна у своєму виступі особливу увагу приділила питанням реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання, яке як відомо, розпочалась з 3 січня і триватиме  до 5 березня 2014 року.

Абітурієнтам необхідно підготувати  для реєстрації документи та матеріали. Сформувати заяву-реєстраційну картку можна самостійно, скориставшись  програмою створення заяви-реєстраційної картки, яка розміщена на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, або звернувшись за допомогою до працівника пункту реєстрації. Нагадаємо, що в цьому році в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини в кімнаті 202 за адресою вул. Садова, 2 працює офіційний центр реєстрації ЗНО.

Шановні абітурієнти, здійсніть вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести. Пам’ятайте, що загальна кількість предметів, вибраних Вами для проходження зовнішнього оцінювання, не повинна перевищувати чотирьох. Для вступу на напрями підготовки: фінанси і кредит, економіка підприємства, облік і аудит, маркетинг, управління персоналом та економіка праці, туризм, готельно-ресторанна справа необхідно скласти тести, що зазначені в таблиці.

Шановні абітурієнти, не відкладайте реєстрацію на останні дні. Пам’ятайте, що єдиний шлях до вищої освіти – зовнішнє незалежне оцінювання.

Бажаємо успіхів!

Міні галерея


Березень
Травень