Кохайте та будьте коханими

  • Дата публікації: 14.02.2014

«Десь на дні мого серця заплела дивну казку любов»

П. Тичина

У середині останнього зимового місяця, 14 лютого, в багатьох країнах світу відзначають День святого Валентина, який ще називають Днем закоханих. Саме сьогодні всі пари, поєднані світлим і ніжним почуттям, відкривають своїм половинкам серця, дістають «зорі з неба», дарують тепло і ласку.

Якщо Ви цього дня окрилено йдете на навчання або роботу, не відчуваючи під собою землі, і обличчя прикрашає посмішка, якщо Ваше життя наповнене гармонією, фантастичними моментами радості, безмежністю щастя і безкрайністю мрій – тоді Ви закохані і це свято саме для Вас! Що й продемонстрували студенти економічного факультету, провівши заходи з нагоди святкування Дня святого Валентина.

У переддень свята кохання було визначено найкращу пару факультету, якою стали Юлія Река та Максим Коваль. Для цього вони пройшли випробування конкурсами: «Знайомство», «Скажіть їй про свої почуття», висловивши найщиріші та найвідвертіші слова коханим, «Одягни даму», де потрібно було проявити дизайнерський хист, створивши вишуканий одяг для коханої, «Яблуко спокуси», в якому закохані проявили танцювальні здібності.

14 лютого святкування продовжили розважальною програмою «Знайди свою половинку». Свято було наповнене найщирішими почуттями та емоціями, які легко і прекрасно звучали для коханих людей та найближчих друзів. За традицією свої почуття усі бажаючі написали у «валентинках», які потім було розіслано адресатам.

Усім закоханим та тим, хто лише мріє зустріти свою половинку, бажаємо чистого, щирого, відкритого, захоплюючого, всеосяжного, легкого, вільного, безмежного, солодкого, чарівного, сильного, яскравого, фантастичного, неймовірного, золотого, щасливого, дорогого, ласкавого, безхмарного, завжди юного, без кордонів, відстаней, перешкод, заборон і обмежень КОХАННЯ!

Міні галерея


Березень
Травень