Семестр розпочинається!

  • Дата публікації: 29.01.2014

Ось і завершуються зимові канікули та Різдвяні свята. І ми, повні сил і наснаги, розпочинаємо новий етап навчання – 3 лютого починається II семестр 2013–2014 навчального року.
Навчальний процес на економічному факультеті буде організований так: теоретичне навчання триватиме 17 тижнів: з 3 лютого до 1 червня 2014 року.
Як всім вже відомо, теоретичне навчання складається з лекційних та семінарських занять. Перші два тижні навчального семестру у розкладі не буде семінарських та практичних занять, оскільки будуть проводитись лише лекції. Студенти розпочинають вивчення нових навчальних дисциплін з лекцій досвідчених викладачів, і, разом з цим, отримують завдання на семінарські заняття.


Далі розпочнеться активне навчання – підготовка та виступи на семінарських заняттях, написання рефератів, повідомлень, контрольних робіт, розробка презентацій тощо.
Упродовж навчального семестру двічі проводиться атестація, яка дає змогу визначити поточний рівень знань студентів. Крім того, для кращого засвоєння теоретичного матеріалу студенти проходять практику на підприємствах (у II семестрі 2013–2014 навчального року практика передбачена для студентів III, IV курсів та магістрів спеціальностей «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Маркетинг»; для студентів IV курсу напряму підготовки «Туризм», V курсу спеціальності «Туризмознавство» та II курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»).
За два тижні до закінчення семестру розпочинаються заліки, а у червні – екзаменаційна сесія (з 2 по 27 червня). Однією з переваг кредитно-модульної системи є те, що студенти можуть не здавати екзамен, а отримати оцінку «автоматом», як результат виконання всіх поточних завдань на високі оцінки. Таким чином, студенти, які систематично готуються до занять, протягом усього літа будуть відпочивати на канікулах.
Хотілося б нагадати, що на кожній парі методисти деканату здійснюють контроль за відвідуванням студентами занять.
Бажаємо всім студентам успішного навчання, а викладачам – працелюбних, наполегливих та здібних студентів.

Отже, до навчання!

Міні галерея


Лютий
Квітень