І ось, Новий рік, повний мрій і сподівань, настав…

  • Дата публікації: 03.01.2014

Новий рік – це свято  від якого чекають чудес дорослі й діти! І не тільки тому, що його очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і магії, але ще й тому, що впродовж століть і щорічно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах! Хоча це свято в різних куточках світу відзначають не тільки по-різному, але й в різний час: у багаточисельних неоязичників Європи кельтський Новий рік – Samhain минув у жовтні, єврейський Rosh Hashanah – у вересні, далекосхідний китайський відзначатимуть у лютому, а у персів Новий рік взагалі буде в березні.

Одна із найдавніших вітчизняних традицій зустрічі Нового року, як правило, пов’язана з розповсюдженим висловом: «Як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш»! І, тому, вже ніхто не уявляє Новий рік без новорічної ялинки з різнокольоровими іграшками та гірляндами, без шампанського та мандарин, новорічного столу і салату «Олів’є», Діда Мороза та Снігурки, виступу Президента країни та бою курантів, без феєрверків, перегляду  улюбленої «Іронії долі або з легким паром», святкових музичних розваг по телебаченню та найщиріших і найоптимістичніших привітань рідним, близьким, друзям та колегам!

Вступаючи до Нового року, ми озираємося назад, оцінюємо, що доброго, корисного та приємного встигли зробити минулого року, які спогади беремо із собою, і визначаємося, що ще залишилося виконати наступного року. Адже новий рік – це нова сторінка в житті кожної людини. Це відчуття нових успіхів, нових зустрічей, нових несподіванок, нових вершин і досягнень, нових проектів, нових позитивних змін! Ми завжди сподіваємося в Новому році отримати подарунки від долі!

по тексту

Користуючись нагодою, колектив кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту на чолі з д.е.н., професором Музиченком А.С. вітає всіх відвідувачів сайту з Новим 2014 роком та святом Різдва Христового й бажає міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла і затишку, успіхів у всіх починаннях, безмежної любові і взаємності, здійснення мрій і реалізації задумів!

Червень
Серпень