Двері економічного факультету завжди відкриті для абітурієнтів!

  • Дата публікації: 25.01.2014

24 січня в стінах Уманського державного педагогічного університету відбувся День відкритих дверей.  Економічний факультет радо зустрічав випускників шкіл та коледжів з Черкаської, Кіровоградської, Вінницької, Одеської  та Київської областей.

Зустріч розпочала декан економічного факультету яка розповіла майбутнім абітурієнтів про історію, сьогодення  і перспективи розвитку університету та економічного факультету.

З особливостями вступної кампанії,  реєстрацією на ЗНО й умовами вступу випускників ознайомила завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи Цимбал-Слатвінська С.В.

У своїх виступах завідувачі кафедр економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту – д.е.н., професор Музиченко А.С., маркетингу і управління бізнесом – к.е.н., доцент Чирва О.Г., туризму та готельно-ресторанної справи к.соц.н. – доцент Бержанір А.Л. охарактеризували напрями підготовки і спеціальності, їх специфіку та переваги.

Заступник студдекана економічного факультету Нікфоров Богдан розповів про студентське дозвілля, його організацію, супроводжував свій виступ світлинами про цікаве студентське життя на економічному факультеті.

Всі присутні мали можливість переглянути відео, презентації про факультет та отримати консультації від професорсько-викладацького складу, також їм  були роздані па’мятки з детальною інформацією про університет і факультет.

Із заключним словом до майбутніх абітурієнтів звернулась декан факультету, яка побажала їм здійснення всіх мрій і наголосила: “Домогтися успіху можна тільки одним способом – непохитним прагненням до своєї мети!

Міні галерея


Березень
Травень