Вечори на хуторі біля Диканьки

  • Дата публікації: 31.12.2013

В передноворічний час студенти та професорсько-викладацький склад економічного факультету поринули у світ казки. За ініціативи студентського активу факультету  було проведено новорічну виставу «Вечори на хуторі біля Диканьки» за мотивами повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом».

Коваль Вакула – головний герой  повісті «Ніч перед Різдвом»,який щиро і віддано любить красуню Оксану і готовий на усе, аби тільки вона стала його дружиною. Заради коханої дівчини він відвідав  Петербург, щоб отримати бажані черевички від самої Катерини ІІ.

Зрештою горда красуня Оксана в кінці п’єси розуміє, що немає кращого хлопця, ніж Вакула, і не потрібні їй вже ті черевички.

Приборкати нечисту силу, побувати  в гостях у  цариці, посватати кохану дівчину –  і все це за одну ніч! Таке можливо тільки в святвечір і тільки заради справжнього кохання.

Святковий концерт приніс багато приємних вражень та позитивних емоцій для студентів та викладачів економічного факультету.

Економічний факультет вітає всіх з наступаючими Новорічними святами та бажає здійснення мрій, радості,натхнення та успіхів у подальших починаннях!

Міні галерея


Лютий
Квітень