Успіх – основна запорука щасливого життя

  • Дата публікації: 27.12.2013

Успіх не прийде до Вас.

Ви самі повинні дійти до нього.

Марва Коллінз

Що для вас означає поняття «успіх»? Це фінансова стабільність, почуття впевненості у собі та власних силах, гармонійні стосунки з людьми, професійна реалізація? У кожної людини свої критерії успіху.

Сучасне життя – це жорстка конкуренція, витримати яку здатен тільки професіонал. Для будь-якої людини природно мати бажання досягнути успіху у своїх починаннях і дійти до самої вершини кар’єрних сходів. Бажання – це лише перший, хоча і важливий, крок на довгому і тернистому шляху. Спробу сформувати мотивацію успіху у студентів зробили викладачі кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Еней Яна Іванівна та Літовкіна Тетяна Валеріївна, провівши семінар-практикум «Успіх – основна запорука щасливого життя».

Під час семінару висвітлено історії життя й успішної кар’єри молодих бізнесменів сучасності Метта Мулленвега, Марка Цукерберга, Ешлі Куолз, Сухаса Гопіната, Чада Херлі, Тома Терлоу, Бена Касноча, які, у віці до 30 років, самостійно створили свою бізнес-імперію. Життєві історії знаменитостей викликали зацікавленість у студентів і допомогли їм сформувати уявлення про особисті якості, необхідні для досягнення успіху.

Перегляд мотивуючого відеокурсу майстра публічних виступів Радислава Гандапаса «Бізнес презентація» доповнив історії успіху вищезгаданих молодих бізнесменів.

Р. Гандапас не просто розповів про свої секрети, а й яскраво поділився стилем і масштабом свого мислення. А ті прикладі і аналогії, які навів Радислав у цьому випуску, не залишили нікого із студентів байдужим і викликали жваве дискусійне обговорення.

Міні галерея


Березень
Травень