Проходження практики за кордоном – шлях до успіху в туристичному бізнесі

  • Дата публікації: 13.12.2013

Job Trust – це грецьке агентство з працевлаштування, яке  спеціалізується на підборі персоналу для грецьких компаній, організацій та готелів, пропонуючи широкий вибір вакансій на сезонні роботи та практику для студентів у сфері туристичного та готельного бізнесу. Організація співпрацює з 50 університетами та коледжами і відіграє провідну роль в організації робочої практики студентів.

Саме з метою відбору студентів для такого виду практики 9 грудня прибули представники цієї організації до України. Студентам запропропоновано більше 100 грецьких елітних готелів, курортів та інших туристичних компаній в будь-яких районах Греції. Бажаючі, застосувати здобуті теоретичні знання на практиці, 14 студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» відвідали презентацію і пройшли співбесіду за результатами якої їм будуть запропоновані робочі місця.

Професійні навички, досвід спілкування з працівниками та клієнтами, знайомство з людьми різних національностей, робота, подорож і відпочинок – ось що приваблює студентів в поїздці до Греції за програмою Job Trust. Для багатьох з них ця програма стане першою сходинкою в їх кар’єрі , запорукою успіху і відкриттям нових перспектив.

greece_21

Березень
Травень