Основні засади формування екскурсійної та туристичної діяльності в Україні

  • Дата публікації: 11.12.2013

09 грудня 2013року на економічному факультеті відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Основні засади формування екскурсійної та туристичної діяльності в Україні». Засідання було проведено викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи спільно зі студентами          3 курсу (заочної форми навчання).

Серед питань, винесених на обговорення, слід виділити  найбільш актуальні: організація екскурсійної роботи на туристсько-екскурсійних підприємствах, використання рекреаційних та туристичних ресурсів в екскурсійній та туристичній діяльності, особливості екскурсійного маркетингу, а також розглянуто практичну діяльність екскурсій як самостійну форму проведення дозвілля.

Було заслухано доповіді викладачів Кожухівської Р.Б., Поворознюк І.М., Саквенко Т.М. та студентів Власюк О., Вовк О., Кочергіна Д., Павленко М., Шуляк Л.

За підсумками обговорення тематики «круглого столу» учасниками було зауважено, що на сьогодні існує необхідність удосконалення організації формування екскурсійної та туристичної діяльності в Україні


Міні галерея


Березень
Травень