Година куратора «Основи здорового способу життя студента»

  • Дата публікації: 04.12.2013

3 грудня 2013 року в доброзичливій, невимушеній атмосфері Пачевою Н.О. була проведена година куратора, присвячена основам здорового способу життя студента. Одне з головних завдань – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Оскільки стан здоров’я населення України свідчить про існування реальної загрози вимирання нації.

 

Здоров’я людини ґрунтується на основі генетичних факторів, способу життя та екологічних умов. Але певною мірою воно залежить також від свідомого ставлення людини до себе.

Кожна людина має свободу вибору відносно шкідливих звичок. Кожен сам вирішує, курити чи не курити, вживати наркотики чи не вживати, зміцнювати своє здоров’я фізичними вправами чи рости хирлявим слабаком. Проте правильний вибір може зробити тільки той, хто вже здатний відповідати за свою поведінку, за своє здоров’я та за своє майбутнє взагалі!!!

 Здоровий спосіб  життя  передбачає дотримання виконання певних правил, що забезпечують гармонійний розвиток, високу працездатність, духовну рівновагу та здоров’я людини. В основі здорового способу життя лежить індивідуальна система поведінки й звичок кожної окремої людини, що забезпечує їй потрібний рівень життєдіяльності й здорове довголіття. Здоровий спосіб життя – це практичні дії, спрямовані на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організму й поліпшення загального самопочуття людини.

Якщо Ви гордо заявляєте про себе “Я живу без шкідливих звичок” то це перший крок до здорового способу життя!

 Студенти дійшли висновку, важливо покласти край шкідливим звичкам якщо вони є та вести здоровий спосіб життя. Потрібно весь час себе вдосконалювати, старатися бути кращими, творити добро для себе та для оточуючих…

Міні галерея


Березень
Травень