Бажання працювати сьогодні – успіх у майбутньому

  • Дата публікації: 19.12.2013

Відповідно до Угоди із Федеральним міністерством праці студенти Уманського державного педагогічного університету мають можливість у літній період пройти 3-місячне стажування в готелі, ресторані або підприємстві системної гастрономії Німеччини.

Бази практики − це курорти, розташовані в мальовничих місцевостях Баварії, в передгір’ї Альп на кордоні з Австрією, на березі відомого озера Бодензее, на узбережжі Балтійського та Північного морів тощо.

Студенти економічного факультету: Березовська А., Браславська Л., Буряк А., Кривенко І., Морозова О., Саруханян А.,  Тисевич Б., Червона К., Юрченко О. 9 грудня уже отримали таку пропозицію і оформили документи для реалізації своєї мрії.

Перебуваючи в Німеччині, вони матимуть можливість покращити, в першу чергу, знання німецької мови, а також професійні навички, навчитися працювати в колективі, бути пунктуальними, відповідальними.

Працюючи 5 днів на тиждень, студенти матимуть можливість у вільний час відвідати пам’ятки архітектури та культури Німеччини, помилуватися краєвидами. Додому вони повернуться не лише із сувенірами, але й з незабутніми враженнями від чудової європейської країни, мову якої вони вивчатимуть з ще більшим задоволенням.

Міні галерея


Лютий
Квітень