Тиждень студента – гарне свято, вражень різних у всіх багато!

  • Дата публікації: 21.11.2013

На засіданні студентської ради економічного факультету відбулося підведення підсумків святкування Тижня студента.

Представники студради відзначили, що цьогорічний план святкування був добре продуманий та насичений заходами різного змісту й масштабу. До організації Тижня студента долучилися всі студенти факультету і змогли  продемонструвати свою ініціативність, творчість та креативність мислення. Протягом усього тижня вони організовували та приймали участь у конкурсах, тематичних круглих столах, іграх, тощо.

Студенти  створили  атмосферу невимушеності, використавши при цьому свій творчий потенціал –  оформили святково навчальні приміщення, прикрасивши їх вітальними плакатами, жартівливими зображеннями та стіннівками.

Конкурс стіннівок оцінювала студентська рада, яка і визначила переможців.

За активної участі студентів економічного факультету було організовано «DRESS CODE DAY». Усі групи вразили різноманітністю запропонованих образів.

Для розвитку логіки, спостережливості, уміння розпізнавати брехню, ораторського мистецтва, стресостійкості, лідерських якостей, навичок було проведено командно – психологічну гру «Мафія».

День студентського самоврядування – це традиційний захід, який ініціює  студактив факультету. Під час цього дійства студенти факультету – як першокурсники, так і представники старших курсів – змогли взяти участь у цілій низці різнопланових цікавих заходів, продемонструвавши свої організаційні та творчі здібності.

З нагоди свята, професорсько-викладацький склад факультету подарував студентству вільний доступ до безкоштовної мережі wi-fi Інтернету.

Також щедрий подарунок для студентів влаштувала команда КВК факультету «Zекономили». Саме команда економічного факультету перемогла у першій відбірковій грі на Кубок ректора УДПУ. Виступ команди був яскравим та артистичним, кмітливість та гумор лунали в кожному жарті.

Дорогі наші «Zекономили», уся родина економічного факультету щиро вітає Вас із перемогою! Творчого натхнення Вам і подальших здобутків!

Також лунали привітання від студентів факультету на адресу збірної команди економічного та технолого-педагогічного факультетів «Бідна Настя», які у другій відбірковій грі на Кубок ректора УДПУ посіли ІІ місце та отримали путівку у Фінал. Дякуємо Вам за прекрасну гру та бажаємо подальших успіхів!

Студрада факультету дякує декану факультету, викладачам та студентам які приймали активну участь в святкуванні Дня студента!

Шановні студенти, беріть від студентського життя максимум того, що воно може вам дати, і святкуйте День Студента завжди весело і в компанії вірних друзів!

Міні галерея


Лютий
Квітень