Студентська молодь – майбутнє України

  • Дата публікації: 14.11.2013

13 листопада в рамках заходів з нагоди святкування Міжнародного дня студента на економічному факультеті відбулася виховна година на тему: «Активна позиція молоді у громадському житті суспільства». Спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Уманської РДА цей захід для студентів 21 групи організувала куратор академічної групи доцент кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Чвертко Л. А.

Метою зустрічі стало обговорення проблем молоді, її соціального становлення, участі у суспільному житті та залучення до активного життя району і спільного прийняття важливих рішень.

Під час бесіди начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Станіславчук розповіла присутнім про основні кроки влади у напрямі розвитку району, створення нових робочих місць у сільській місцевості, залучення молодих спеціалістів до розбудови села, посилення соціального захисту незахищених верств населення.

Студенти активно обговорювали проблемні питання, пропонували шляхи їх вирішення. Основні проблеми, які цікавили молодь – це працевлаштування і перше робоче місце, забезпечення молоді житлом, організація молодіжного дозвілля тощо. Захід продемонстрував готовність сучасної студентської молоді об’єднати свої зусилля для забезпечення успішного впровадження реформ у державі.

Усіх присутніх настільки захопила дискусія, що була винесена пропозиція, щоб такі зустрічі повинні носити постійний характер. Адже, як говорять у народі, – «Крапля камінь точить не силою, а частим падінням».

Міні галерея


Лютий
Квітень