Навчання – сьогодні, кар’єра – завтра, а успіх – завжди!

  • Дата публікації: 22.11.2013

21 листопада  2013 року в рамках Тижня спеціальностей «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Облік і аудит» відбулася урочиста посвята першокурсників.

З цієї нагоди  було проведено науково-методичний семінар «Навчання. Кар’єра. Успіх» та урочисте привітання першокурсників й вручення їм «Значка студента».

Учасники науково-методичного семінару – Шабаш М. В. (заступник директора Уманського районного центру зайнятості),  Халахур І.В. (директор Уманського регіонального центру Страхової Групи «ТАС», Медведчук В.Д. (директор ПП «Довіра») ознайомили студентів з правовими основами роботи молоді на державній службі та можливостями кар’єрного росту, перспективами працевлаштування та досягнення успіху випускниками економічних спеціальностей у небанківських фінансових установах, особливостями здійснення кар’єри у бізнесі.

Також учасники семінару стали свідками урочистої посвяти першокурсників. Останні отримали «Значок студента», на якому зображена емблема факультету та вислів Роберта Кійосакі «Якщо хочеш бути багатим потрібно бути фінансово грамотним!»

Значки студентам вручали декан економічного факультету та завідувач кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту д.е.н., професор Музиченко А.С.

Корисні поради студентам-першокурсникам від імені старшокурсників  дала студдекан економічного факультету Червона Катерина:

«Підтримуйте всі факультетські традиції,

В навчанні – завжди приклад подавайте,

Дружіть вірно, навчайтесь – на відмінно

Факультет наш завжди прославляйте.

Таланти і здібності свої розвивайте!»

 Дорогі наші першокурсники! Колектив економічного факультету вітає вас зі святом! Будьте гідними студентами нашого факультету, найкращими спеціалістами в своїй галузі, і пам’ятайте, що Навчання – сьогодні, Кар’єра – завтра, а Успіх – завжди!

Міні галерея


Лютий
Квітень