Національний форум «Бізнес і університети»

  • Дата публікації: 29.11.2013

27 листопада 2013 року декан економічного факультету у складі делегації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини прийняла участь у І Національному форумі «Бізнес і університети» (м. Київ).

Учасниками форуму, мета якого сприяння розвитку вищої освіти в Україні та зміна підходів до партнерства бізнесу і університетів, стали  провідні навчальні заклади, проактивні бізнес-компанії, профільні органи влади та експерти. Організатор Форуму – Центр “Розвиток  корпоративної соціальної відповідальності”.

На форумі обговорювалися важливі питання підготовки фахівців в сучасній вищій школі та збалансування інтересів очікування бізнесу й університетів, можливості їх ефективного партнерства, розвиток STEM – освіти для забезпечення інноваційного розвитку України, проблеми працевлаштування випускників у малих містах, розглядалося актуальне питання виживання університетів в період активного розвитку онлайн-освіти. Важливими напрямком роботи Форуму також стало обговорення проблем та перспектив  розвитку партнерства бізнесу й університетів в аграрній, фінансовій та ІТ-освіті.

Інновацією Форуму була презентація Інтерактивної карти партнерств бізнесу та університетів в Україні (за підтримки компанії Microsoft). Приємно відзначити, що Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини одним із перших серед вузів був внесений до цієї карти.

Міні галерея


Березень
Травень