Фінансовий контроль в Україні: проблеми та шляхи реформування

  • Дата публікації: 01.11.2013

На шляху до євроінтеграції важливим завданням перед Україною постає реформування всіх сфер діяльності і приведення їх до відповідності вимогам Європейського союзу. Одним з необхідних кроків стабілізації економіки є посилення фінансового контролю за цільовим і ефективним використанням коштів.

Так, 30 жовтня 2013 року за ініціативи кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту в бізнес-інкубаторі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було проведено науково-методичний семінар «Фінансовий контроль в Україні: проблеми та шляхи реформування».

На даний захід був запрошений начальник Уманської об’єднаної державної фінансової інспекції Пепчук Олександр Михайлович. Під час  обговорення Олександр Михайлович охарактеризував роботу об’єднаної державної інспекції від початку створення і до сьогодні.

На семінарі з доповідями  виступили викладачі кафедри Осадчук Н.В.

«Аудит в системі фінансового контролю: сучасні тенденції, проблеми та перспективи» та Літовкіна Т.В. «Шляхи вдосконалення фінансового контролю в контексті сталого економічного розвитку».

Тематика цього засідання викликала жваву дискусію серед учасників. Підбиваючи підсумки семінару, всі присутні відзначили його важливість та практичне значення.

Міні галерея


Березень
Травень