Зустріч Побірченко Н.С з молодими співробітниками

  • Дата публікації: 11.10.2013

10 жовтня 2013 року в малій залі засідань відбулася зустріч Побірченко Н.С., доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з молодими співробітниками, які зі студентської лави поповнили ряди професорсько-викладацького складу та допоміжного персоналу нашої альма-матер.

До зустрічі з ректором були запрошені і співробітники економічного факультету – викладач кафедри маркетингу та управління бізнесом Коган Наталія Юріївна, викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Сагайдак Катерина Валеріївна, а також викладачі і співробітники кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Замулянець Катерина Василівна, Літовкіна Тетяна Валеріївна, Троха Яна Сергіївна, Федорчук Інна Василівна і Чичилівська Тетяна Сергіївна.

Зібрання молоді стало вже традиційним, оскільки проводилося втретє. Показовою є динаміка працевлаштування наших випускників в університеті, введених до кадрового резерву: позаторік – 15 осіб, торік – 23, а цього року – 58. Такого в історії університету ще не було, адже 25 випускників стали викладачами кафедр, а 33 – співробітниками підрозділів!

Наталія Семенівна привітала учасників зібрання і звернулася з напутнім словом. У своїй промові ректор спочатку розповіла про здобутки університету та перспективи його розвитку, а також наголосила, що на молодих співробітників покладено великі надії щодо викладацької, наукової та профорієнтаційної діяльності. «Несіть доброзичливість, радість, тримайте марку, добре ставтеся до студентів, будьте об’єктивними, справедливими. Пам’ятайте, що не студент для нас, а ми – для студента» – такими були напутні слова мудрого керівника. Насамкінець кожен учасник отримав подарунковий сувенір з символікою університету.

Міні галерея


Березень
Травень