Стажування в Німеччині

  • Дата публікації: 17.10.2013

В рамках Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2000 р. № 1358, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України разом з німецьким товариством з міжнародного співробітництва GIZ планують проведення конкурсного відбору претендентів на стажування у Німеччині.

Регіональною робочою групою Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва у Черкаській області до 25.10.2013 проводиться прийом документів для конкурсного відбору спеціалістів на участь у Програмі.

Дана програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини,  сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, пошуку шляхів реструктуризації підприємств, підвищенню кваліфікації українських менеджерів через отримання ними нових компетенцій у сферах ведення бізнесу з німецькими та іншими іноземними партнерами .

 У 2014 році українським менеджерам/підприємцям і підприємствам пропонуються стажування за напрямком загальна кооперація за такими галузевими напрямами у складі міжнародних груп:

1. Економічна кооперація у сфері енергоефективності в промисловості.

2.Економічна кооперація у сфері енергоефективності в будівництві,  санації будівель і споруд.

3. Економічна кооперація в сфері поновлюваних джерел енергії.

4. Економічна кооперація в секторі охорони здоров’я.

5. Економічна кооперація в гірничодобувній і сировинної промисловості.

6.Економічна кооперація в секторі природоохоронних технологій водопостачання і каналізації, утилізації відходів

7. Економічна кооперація в аграрному секторі.

Тривалість стажування: один місяць.

Мова: англійська.

Умови фінансування: Уряд Федеративної Республіки Німеччина, Федеральне міністерство економіки і технологій.

 

За детальною інформацією та для подачі заявки звертатися в економічний відділ Уманської міської ради (каб. 317, тел. 3-72-78; факс 3-30-63; e-mail: econ@it-tim.net) або до Департаменту інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв’язків обласної державної адміністрації (e-mail: uzez_oda@ukr.net. Контактний телефон: (0472) 37-70-02).

Міні галерея


Березень
Травень